Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

5 jedinstvenih božićnih poklona

Blog   0 Comments
 5 jedinstvenih božićnih poklona

Pronalaženje savršenog poklona nije uvijek jednostavan zadatak. Savršen poklon je kombinacija jedinstvenoga i neobičnoga, pomalo drugačijega. Nebitno za koga kupuješ, prijatelja ili obitelj, svekrvu ili učiteljicu, tatu ili supruga, bebe i djecu ili jednostavno želiš sebi priuštiti savršen poklon ovog Božića. Emma House ima poklon baš za svakoga.

1. Set ručnika

Set ručnika je upravo ono što trebate da bi osvježili, nadopunili postojeću kolekciju. Naša kolekcija ručnika je izrađena od CERTIFICIRANOG EGIPATSKOG PAMUKA. Postojanih boja, velike moći upijanja, nježni mekani na dodir. Birajte između 7 predivnih pastelnih boja. Možete birati između malog i velikog seta, i dostava je besplatna (samo za setove).

2. Ukrasna jastučnica i jastuk

Svi mi poznajemo nekoga tko voli ukrasne jastuke, zapravo je ovisan o ukrasnim jastucima. Izaberite između različitih dimenzija i dezena. Od jednostavnih do luksuzno tkanih jastučnica. Istkane su od lana i pamuka sa jutenim dekorima. Podjednako će se uklopiti u klasični ili moderni dnevni boravak.

3 Vuneni jastuk i maska za spavanje

Što može biti bolje od poklona za savršen san? Vuna je savršen izbor za savršen san. Nema više bespotrebnog znojenja, otkrivanja pa opet pokrivanja, nemiran san, s vunom, biti će daleka prošlost. Pomaže da se savršeno odmorite, ustaneta odmorniji i spremniji za dnevne obaveze. Upotpunite poklon sa vunenom maskom za spavanje, koja opušta i grije vaše sinuse. Savršen božićni poklon za kraljice i princeze. Idealno za osobe sa osjetljivom kožom.

4. Satenska posteljina, 100% egipatski pamuk

Jastučnica u kombinaciji s gornjom plahtom HOTEL PREMIUM ili Satenska!? Da li ste ikada čuli za najfiniju, najluksuzniju posteljinu istkanu od najfinijeg pamuka? Najluksuzniji, najfiniji na svijetu je EGIPATSKI PAMUK. Naše posteljine su istkane od certificiranog egipatskog pamuka. Ne morate ići u hotele sa 5*! Napravite vaš osobni hotel sa 5* u vlastitoj spavaćoj sobi. Savršen poklon za one sa istančanim ukusom za luksuz.

5. Baby vunena vreća za spavanje i baby vuneni jastuk

I za naše najmlađe, vunena vreća je idealan poklon. Vuna je pametno vlakno koje omogućava da naši najmlađi spavaju mirnije i duže. Nema više znojenja i bespotrebnog otkrivanja, vuna regulira tjelesnu temperaturu do savršenstva. Prednost naše vreće je da raste s našom bebom, u trenutku se može pretvoriti u omiljeni prekrivač. Vreća nije klasičnog dizajna, može se koristiti i u kolicima tokom dnevnih aktivnosti na otvorenom. U kombinaciji sa baby vunenim jastukom stvara savršenu mikroklimu za naše najmlađe.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.