There are items in your quote.

Total Prices:

Continue shopping Go to quote detail
  • -50%
Baby vunena vreća/dekica za spavanje
Baby vunena vreća/dekica za spavanje
Baby vunena vreća/dekica za spavanje

Baby vunena vreća/dekica za spavanje

Volimo ih više od svega na svijetu. A ako dobro spavaju, šanse su i da ćete i Vi. Predivna, mekana i visoko kvalitetna baby vreća sa spavanje.  Zahvaljujući zatvaraču sa strane ova jedinstvena baby vreća ima mogućnost potpunog otvaranja tako da istovremeno može biti savršena, omiljena, deka za spavanje. Ona raste s našim bebama. Idealno rješenje za djecu koja se otkrivaju tokom noći, vuna regulira temperaturu i spriječava znojenje tako da spavanje za naše najmlađe, a i roditelje, predstavljati čisti užitak.100% prirodna vuna.

Reference
VRE80VUN
Price: kn249.50 kn499.00

Description

Volimo ih više od svega na svijetu. A ako dobro spavaju, šanse su i da ćete i Vi.

Predivna, mekana i visoko kvalitetna baby vreća sa spavanje.  Zahvaljujući zatvaraču sa strane ova jedinstvena baby vreća ima mogućnost potpunog otvaranja tako da istovremeno može biti savršena, omiljena, deka za spavanje. Ona raste s našim bebama.

Idealno riješenje za djecu koja se otkrivaju tokom noći, vuna regulira temperaturu i spriječava znojenje tako da spavanje za naše najmlađe, a i roditelje, predstavljati čisti užitak.

Product Details

VRE80VUN

Reviews(0)

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Compare (0 items) Contact us
Please login first

Your cart

There are no more items in your cart