There are items in your quote.

Total Prices:

Continue shopping Go to quote detail

Treat yourself to top quality 100% Egyptian cotton satin bedding with a thread density of 300 (TC300).

You will enjoy COPLEY bedding that will retain color stability and softness for many years to come. The pillowcase and duvet cover have a beautiful detail, and trim, which will fit perfectly into a modern and classic bedroom, and give it a touch of romantic luxury.

(1pc)

Reference
JAS-6080-OXFORD-TUPE
Price: €28.54 (215.03 HRK)
From: €23.89 to: €28.54
Colour
Dimension

Last items in stock 2 Items

Description

Održavanje:

Da bi tkanina bila postojana trebalo bi povesti računa o načinu pranja. Prvo pranje tkanine nema potrebe za visokim temperaturama. Dovoljno je tkaninu oprati do 40C. Odvojeno perite bojane tkanine i bijele.

Bilo bi dobro da egipatski pamuk držite podalje od drugih vrsta tkanina tokom pranja jer bi mogle fizički oštetiti tkaninu. Mogle bi prouzročiti piljenje pamuka što bi nakon nekog vremena rezultiralo oštećenjima na tkanini, te bi tkanina izgledala starije nakon samo nekoliko pranja. Preporučujemo prati odvojeno. 

Posteljinu od egipatkog pamuka možete sušiti u sušilici na niskim temperaturama. Preporučujemo vaditi ju odmah nakon sušenja iz sušilice te ju odmah glačajte dok je jos vlažna.

Ako ju sušite na tradicionalan način produljiti ćete joj vijek trajanja. Isto tako ovaj način ekološki prihvatljiviji, smanjuje nabore na tkanini i vrijeme glačanja. (1kom)

Product Details

JAS-6080-OXFORD-TUPE

Reviews(1)

Item Rating:
5 average based on 1 rating.

Coplay Oxford

U životu nisam spavala na ljepšoj posteljini od ove. Predivna, nemam riječi.

  • Was this comment useful to you?
  • Report abuse

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Compare (0 items) Contact us
Please login first

Your cart

There are no more items in your cart