There are items in your quote.

Total Prices:

Continue shopping Go to quote detail

Primjena ovoga načina tkanja ugloavnom se koristi u hotelima, gdje se inzistira na visokoj kvaliteti, dugotrajnosti, izdržljivosti i postojanosti. Način na koji je tkan, saten, daje sjaj tkanini i fini osjećaj na koži. Navlaka za poplun satkana je od 100% egipatskog pamučnog satena gustoće niti 300 (TC300).

Kolekcija CHICH SATEN, dolazi u dvije preljepe boje, coffe i bijela. Možete kombinirati jastučnice, donje plahte te navlaku za poplun. Zatvara se s unutarnjim preklopom.

Unesite dašak otmjenosti i bezvremenske elegancije u svoju spavaću sobu. 

Reference
NAVPOP-90130-CHSAT-BIJ
Price: €21.24 (160.03 HRK)
From: €0.00 to: €21.24
Colour
Dimension

Product available with different options 0 Items

Description

Održavanje:

Da bi tkanina bila postojana trebalo bi povesti računa o načinu pranja. Prvo pranje tkanine nema potrebe za visokim temperaturama. Dovoljno je tkaninu oprati do 40C. Odvojeno perite bojane tkanine i bijele.

Bilo bi dobro da egipatski pamuk držite podalje od drugih vrsta tkanina tokom pranja jer bi mogle fizički oštetiti tkaninu. Mogle bi prouzročiti piljenje pamuka što bi nakon nekog vremena rezultiralo oštećenjima na tkanini, te bi tkanina izgledala starije nakon samo nekoliko pranja. Preporučujemo prati odvojeno. 

Posteljinu od egipatkog pamuka možete sušiti u sušilici na niskim temperaturama. Preporučujemo vaditi ju odmah nakon sušenja iz sušilice te ju odmah glačajte dok je jos vlažna.

Ako ju sušite na tradicionalan način produljiti ćete joj vijek trajanja. Isto tako ovaj način ekološki prihvatljiviji, smanjuje nabore na tkanini i vrijeme glačanja. 

Product Details

NAVPOP-90130-CHSAT-BIJ

Reviews(0)

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Compare (0 items) Contact us
Please login first

Your cart

There are no more items in your cart