Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

Nadmadraci

Nadmadrac Gold Lux - Prirodni vuneni Nadmadrac

kvalitetan vuneni nadmadrac

Doživite iznimnu funkcionalnost nadmadrac. Wool Line nadmadraci izrađeni su od čiste prirodne ovčje vune. čista vuna regulira tjelesnu temperaturu i upija tjelesnu vlagu pa vas grije zimi i štiti od znojenja kada temperature variraju tijekom noći čak i ljeti.

Možete birati između 4 vrste nadmadraca.

Nadmadrac Lux: punjenje od 100% vunenog pusta s vanjskom navlakom od 100% pamuka.

Nadmadrac Gold/Lux: punjenje od 100% vunenog filca s vanjskom presvlakom jedne strane od 100% vunenog krzna dok je druga strana 100% pamuk.

Nadmadrac Gold: punjenje od pusta od 100 % vune s vanjskim krznom od 100 % vune.

Nadmadrac Gold Plus : je deblje i mekše punjenje od 100% vunenog filca s vanjskim krznom od 100% vune.

Vuneni nadmadraci pružit će vam dodatni osjećaj mekoće i udobnosti dok ležite.

Četiri praktične kutne elastične trake za praktičnost i fleksibilnost, jednostavan način skidanja gornjeg dijela s kreveta radi prozračivanja.

Izuzetno ugodan, nježan i pozitivno djeluje na zdravlje vašeg organizma kao i na raspoloženje. Prirodna svojstva čiste djevičanske ovčje vune osiguravaju fantastično upijanje i odvođenje vlage, optimalnu regulaciju temperature i stvaranje ugodne klime za spavanje.

Vuneni toperi idealni su za ljude koji imaju bolove u leđima i reumatiste, a naravno i za one koji žele uložiti u kvalitetan san.

Nadmadraci
View as:

Prikazuje 1-5 od 5 proizvoda

Prikazuje 1-5 od 5 proizvoda

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.