Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja WEB Shop-a Emmahouse.hr

1. OPĆI UVJETI PRODAJE

 1. sadržaj Internet trgovine i stranica Emmahouse.hr te svih njenih varijanti (u daljnjem tekstu: emmahouse.hr) je vlasništvo firme Memphis d.o.o.
 2. upotrebom internet stranice emmahouse.hr korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. Memhis d.o.o. i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u internet trgovini emmahouse.hr
 3. emmahouse.hr je isključivo najmjenjena za Hrvatsko tržište
 4. opći uvjeti prodaje su sastavljeni u skladu sa hrvatskim Zakonom.
 5. Memphis d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na Internet stranici Emmahouse.hr bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.

2. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

 1. Memphis d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe internet stranice emmahous.hr i njenog sadržaja.
 2. Memphis d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica izazvanih promjenama.
 3. Memphis d.o.o. nastojati će da su sve cijene istinite, ispravne - svi podaci budu pravodobno ažurirani, proizvodi navedeni na našoj web stranici budu na zalihama. U slučaju grešaka u pogledu cijena, rokova isporuke, opisa proizvoda i dr. za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.
 4. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te nije nužno da uvijek i u svim detaljima odgovaraaju stvarnim proizvodima. S obzirom na različite mogućnosti pristupanju interent trgovini emmahouse.hr, te korištenje razlicitih rezolucija i operativnih sistema ne možemo jamčiti identičnost boja naših proizvoda s bojama kako su prezentirane na uredžajima korisnika - kupaca.

3. OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE

 1. Sadržaj je autorski zaštićen.
 2. Kopiranje, objava ili distribucija sadrždaja na stranici emmahouse.hr ili njegovog dijela bez dozvole tvrtke Memphis je zabranjena.
 3. Posjetioci stranice emmahouse.hr sadržaj koriste u nekomercijalne i isključivo u osobne svrhe.

4. POSTUPAK NARUČIVANJA ODNOSNO KUPNJE

 1. na stranicama Internet trgovine emmahouse.hr mogu kupovati isključivo kupci iz Republike Hrvatske.
 2. narudžba u internet trgovini je predana kada korisnik dobije automatsku elektronsku obavijest. Ta elektronska obavijest nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda. Narudžba će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana od dana kada je narudžba poslana i to putem nove email obavijesti o potvrdi narudžbe.
 3. u slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obaviješten putem elektronske pošte.
 4. svi ugovori o kupnji se pohranjuju u Memphis d.o.o.
 5. sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača kupac ima pravo jednostranog raskida ugovora.
 6. zaprimljene i potvrdzenje narudzbe su neopozive.
 7. ukoliko dodze do zlouporabe interenet stranice emmahouse.hr, Memphis d.o.o. može narudžbu stornirati.
 8. prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.

5. ODUSTAJANJE OD KUPNJE, POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

 1. kupac ima pravo u roku od 14 dana sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje. Rok od 14 dana počine teći danom preuzimanja naručene robe
 2. ukoliko dođe do odustajanja od kupnje, kupac pisanim putem šalje obavjesti na email: info@emmahouse.hr , uz naznaku u predmetu “odustajanje od kupnje”
 3. u obavjesti o odustajanju od kupnje navesti rezloge odustajanja od kupnje - nedvosmisleno, i u potpunosti navesti vaše ime, prezime i datum narudžbe.

6. POVRAT PROIZVODA

 1. ukoliko je proizvod personaliziran, napravljen po narudžbi, isti nije moguće mjenjati
 2. ukoliko je kupac robu preuzeo i odustaje od kupnje, mora preuzetu robu vratiti poduzeću u roku 7 dana, uz unaprijed pisanu obavijest iz 5.b)
 3. povrat novca u iznosu vraćenih proizvoda, poduzeće mora vratiti na bankovni račun kupca najkasnije u roku 14 dana od primitka robe.
 4. prilikom povratu proizvodi moraju biti neupotrebljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Uz vraćeni proizvod priložiti kopiju originalnog računa - obavezno.
 5. Pošiljku poslati na adresu: Memphis d.o.o. Slav. Brod, Nas. biskupa Ćirila Kosa 51, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
 6. troškove povrata robe u cijelosti podmiruje kupac. Vraćeni proizvod neće biti preuzet ukoliko nije plaćena poštarina

7. REKLAMACIJE POŠILJKE

 1. za sve tvorničke greške kupljenih proizvoda u interenet trgovini emmahouse.hr preuzima odgovornost tvrtka Memphis d.o.o. Ukoliko kupac ima prigovor sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača molimo da nas obavijesti na e-mail adresu: info@emmahouse.hr s naznakom u predmetu “prigovor o zaštiti potrošača”
 2. b) u obavijesti o grešci kupac mora detaljno objasniti - opisati grešku i omogućiti prodavaču da grešku razmotri.
 3. prilikom reklamacije, molili bi da kupac vrati robu sa kopijom originalnog računa na adresu navedenu u 6.e) u roku od 14 dana, od dana preuzimanja.
 4. po primitku pisane obavijesti i robe, Memphis d.o.o. će u roku od 10 radnih dana dati pisani odgovor na rješenje reklamacije.
 5. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.
 6. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.
 7. Troškove povrata robe snosi kupac.

8. CJENE

 1. Pri kupnji vrijede cijene u trenutku narudžbe. Sve cijene su izražene u eurima sa uključenim PDV-om. Cijene vrijede do objave novog cjenika u internet trgovini emmahouse.hr
 2. trajanje pojedinih akcija - sniżenja u internet trgovini su vremenski ograničeni, što je objavljeno u trenutku akcije-sniżenja na internet stranici emmahouse.hr
 3. kod prikazivanja sniženja cjena (izraženo u postotcima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e-shopu, što je posljedica zaokruživanja maloprodajnih cijena nakon sniženja.

9. NAČIN PLAĆANJA U INTERNET TRGOVINI

 1. plaćanje pouzećem - poštarinu plaća kupac i to službeniku gotovinom prilikom preuzimanja robe.
 2. plaćanje po predračunu - plaćanje po zaprimljenoj ponudi. Nakon primitka sredstava šaljemo robu na adresu kupca.
 3. plaćanje karticama:

10. PAKIRANJE I DOSTAVA

 1. dostava se vrši dostupnim kurirskim službama po cijeni od 7,49€ za narudžbu (ne odnosi se na madrace i tepihe - moguće odstupanje).
 2. prilikom plaćanja pouzećem cijena dostave je 8,99€ 
 3. Besplatna dostava na kućnu adresu ovisi o iznosu kupnje. Sve preko 200,00€ dostava se ne naplaćuje (osim dostave madraca). 
 4. Isporuku obavlju dostupne kurirske službe. Ako primatelj u trenutku dostave ne bude na navedenoj adresi za dostavu, ostaviti ćemo/joj se obavijest gdje se pošiljka može podići ili će se pokušati dostaviti drugi dana.
 5. Ako odaberete dostavu u glavnom skladištu, poslat ćemo Vam e-poštu kada Vaša narudžba bude spremna (svoju narudžbu preuzmite u roku od 15 dana). Potrebno je pokazati broj narudžbe i identifikacijski dokument osobe koja preuzima paket
 6. Narudžbe zeprimljene vikendom i državnim praznicima obrađuju se sljedećeg radnog dana.
 7. Prilikom narudžbe provjerite jesu li svi podaci o adresi dostave točno navedeni.
 8. Ako narudžbe ne mogu biti isporučene zbog netočne adrese ili su isporučene na pogrešnu adresu, Emma House neće pokriti troškove ponovne isporuke.
 9. Emma House je usredotočena pružanju izvanredne usluge kupcima. Trudimo se da svi proizvodi navedeni na našoj web stranici budu na zalihama i da su cijene istinite i ispravne. U slučaju da se desi da naručeni artikal nije dostupan ili nismo u mogućnosti isporučiti isti, kontaktirati ćemo vas u roku od dva radna dana da nadžemo alternativno rješenje ili u cijelosti vratimo novac.
 10. Troškovi dostave su nepovratni, osim ako su nastali zbog greške na artiklu u procesu proizvodnje

11. ROK ISPORUKE

 1. Rok isporuke je 3 – 14 dana radnih dana.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.