Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

Madraci

Madrac - prirodni vuneni madraci - Emma House

Spavajte u okruženju bez kemikalija. Ručno rađeni madraci od potpuno prirodnog materijala.

Madrac Natur - cijeli unutarnji dio ispunjen je vunenim filcom od pomno odabrane ovčje vune, što čini da spavate u potpuno prirodnom okruženju. Vuna je otporna na vatru što nam omogućuje izradu madraca koji nisu izloženi toksičnim usporivačima plamena.

Bez ikakvih dodataka tijekom obrade i proizvodnje vune, svakako spavajte u potpuno prirodnom okruženju. Gumbi od prirodnog vunenog filca su tu da se pobrinu za stabilan oblik i čvrstoću madraca.

Madrac Exclusive - Džepićaste žičane opruge koje čine jezgru madraca Exclusive zaslužne su za udobnost jer nude izvrstan izvor fleksibilnosti te stalnu potporu i stabilnost vašem tijelu tijekom spavanja. Svaka omotana zavojnica djeluje neovisno, čime se madrac lakše prilagođava vašim pokretima i navikama.

Čvrsti vuneni filc glavna je karakteristika ovog madraca. Ima filc u nekoliko različitih slojeva i pruža prozračnost, pa vaš madrac diše jer kroz njega cirkulira zrak i time vaša koža i tijelo dišu, a vi ćete imati nevjerojatan osjećaj ugode dok ležite.

Vuna u madracu regulira temperaturu tijela pa se manje znojite i lakše zaspite.

Predzadnji sloj ispunjen je mekanom vunenom kuglom koja je proizvedena preradom vune prema suvremenim metodama rada, što madracu daje dodatnu udobnost i mekoću.

Vanjski dio madraca Exclusive izrađen je od konstantno visokokvalitetne mekane pamučne tkanine.

Madrac se može koristiti obostrano, što čak i preporučamo za veću udobnost i održavanje ravnomjernosti visine. Na taj se način prirodni materijali prilagođavaju vašoj tjelesnoj težini kao i vašim navikama i pokretima tijela tijekom spavanja.

Madraci
View as:

Prikazuje 1-3 od 3 proizvoda

Cijene od 781,25 € do 1.546,25 €
781,25 € (5886.33 HRK)
Prikazuje 1-3 od 3 proizvoda

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.