Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

Satenska donja plahta, HOTEL PREMIUM, sa prugama.

Primjena ovoga načina tkanja uglavnom se koristi u hotelima, gdje se inzistira na visokoj kvaliteti, dugotrajnosti, izdržljivosti i postojanosti. Način na koji je tkana, saten, daje sjaj tkanini i ugodan osjećaj na koži. Satkana je od 100% egipatskog pamučnog satena sa gustoćom niti 300 (TC300). Ima gumice u kutovima za lakše namještanje madraca, visine do 30cm.

Upotpunite kolekcija HOTEL PREMIUM sa jastučnicama, navlakom za poplun te gornjom plahtom.

Unesite dašak otmjenosti i bezvremenske elegancije u svoju spavaću sobu. 

Održavanje:

Da bi tkanina bila postojana trebalo bi povesti računa o načinu pranja. Prvo pranje tkanine nema potrebe za visokim temperaturama. Dovoljno je tkaninu oprati do 40C. Odvojeno perite bojane tkanine i bijele.

Bilo bi dobro da egipatski pamuk držite podalje od drugih vrsta tkanina tokom pranja jer bi mogle fizički oštetiti tkaninu. Mogle bi prouzročiti piljenje pamuka što bi nakon nekog vremena rezultiralo oštećenjima na tkanini, te bi tkanina izgledala starije nakon samo nekoliko pranja. Preporučujemo prati odvojeno. 

Posteljinu od egipatkog pamuka možete sušiti u sušilici na niskim temperaturama. Preporučujemo vaditi ju odmah nakon sušenja iz sušilice te ju odmah glačajte dok je jos vlažna.

Ako ju sušite na tradicionalan način produljiti ćete joj vijek trajanja. Isto tako ovaj način ekološki prihvatljiviji, smanjuje nabore na tkanini i vrijeme glačanja. 

Referenca
DONJPLA-180200-BIJSAT
Cijena: 38,49 € (290 HRK)
Cijene od 34,51 € do 38,49 €
Boja
Dimenzija

Opis

plahta s gumicom.

Donja plahta s uglovima od prugastog satena od egipatskog pamuka.

najkvalitetniji pamuk sjajnog izgleda, izdržljivosti i stabilnosti. Tkani saten daje tkanini sjajan izgled, a dugačka mašna od egipatskog pamuka daje tkanini mekoću. Saten od egipatskog pamuka daje ugodan osjećaj na koži. 300 niti (TC300) s elastičnom trakom savršeno pristaje vašem madracu visine do 30 cm.

Upotpunite kolekciju HOTEL PREMIUM s jastučnicama, navlakom za poplun i gornjom plahtom.

Unesite dašak bezvremenske sofisticiranosti i elegancije u svoju spavaću sobu.

Detalji proizvoda

DONJPLA-180200-BIJSAT

Reviews(0)

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.