Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

  • -25%
Donja plahta za dječji krevetić od prugastog satena od egipatskog pamuka 300TC

Donja plahta za dječji krevetić od prugastog satena od egipatskog pamuka 300TC

Satenska donja plahta, HOTEL PREMIUM, sa prugama.

Primjena ovoga načina tkanja uglavnom se koristi u hotelima, gdje se inzistira na visokoj kvaliteti, dugotrajnosti, izdržljivosti i postojanosti. Način na koji je tkana, saten, daje sjaj tkanini i ugodan osjećaj na koži. Satkana je od 100% egipatskog pamučnog satena sa gustoćom niti 300 (TC300). Ima gumice u kutovima za lakše namještanje madraca.

Održavanje:

Da bi tkanina bila postojana trebalo bi povesti računa o načinu pranja. Prvo pranje tkanine nema potrebe za visokim temperaturama. Dovoljno je tkaninu oprati do 40C. Odvojeno perite bojane tkanine i bijele.

Bilo bi dobro da egipatski pamuk držite podalje od drugih vrsta tkanina tokom pranja jer bi mogle fizički oštetiti tkaninu. Mogle bi prouzročiti piljenje pamuka što bi nakon nekog vremena rezultiralo oštećenjima na tkanini, te bi tkanina izgledala starije nakon samo nekoliko pranja. Preporučujemo prati odvojeno. 

Posteljinu od egipatkog pamuka možete sušiti u sušilici na niskim temperaturama. Preporučujemo vaditi ju odmah nakon sušenja iz sušilice te ju odmah glačajte dok je jos vlažna.

Ako ju sušite na tradicionalan način produljiti ćete joj vijek trajanja. Isto tako ovaj način ekološki prihvatljiviji, smanjuje nabore na tkanini i vrijeme glačanja. 

Referenca
DONJPLA-60120-BIJSAT
Cijena: 12,44 € (93.73 HRK) 16,59 € (120.55 HRK)
Boja
Dimenzija

Rasprodano

Opis

Mekana i glatka prugasta satenska posteljina od egipatskog pamuka za dječji krevetić.

najviša kvaliteta pamuka sa sjajnim izgledom, izdržljivošću i postojanošću. Satensko tkanje daje tkanini sjajan izgled, a duga spajalica od egipatskog pamuka daje glatkoću tkanini. Egipatski pamuk od satena daje glatki ugodan osjećaj na koži vaše bebe. Broj niti 300 (TC300) s gumicom za održavanje reda dok se vaša beba kotrlja i prevrće uživajući u svom prostoru.

Upotpunite komplet jastučnicama i navlakom za poplun, sve dječji posteljina.

plahta s gumicom i sve bebe posteljina.

Detalji proizvoda

DONJPLA-60120-BIJSAT

Reviews(0)

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.