Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

3+1 Glinena posuda CASSEROLE sa ručkom 17

Veličina glinene posude je 17cm. Tamno zelena izvana, iznutra terakota boje. Može se korisiti na plinu, struji i pećnici! Štedi Vaše dragocijeno vrijeme, kuhate i poslužujete u jednoj posudi. Savršeno se održava, dobro ju natopiti i pustiti da odstoji!!

Referenca
3+1 CASSEROLE12
Cijena: 29,85 € (224.9 HRK) 39,80 € (293.85 HRK)
Cijene od 29,85 € do 43,80 €
Boja
Dimenzija

Opis

Billied Casarole izrađen od porozne gline, koja se peče, zatim glazira. Ponaša se kao pećnica ili ekspres lonac, a ujdeno ju možete koristiti za serviranje ili kao zdjelicu umjesto dubokog tanjura

Izuzetno elegantna kolekcija koja će izgledati primamljivo na vašem blagovaonskom stolu.

Tokom pripreme / kuhanja, hrana se neće lijepiti za dno posude. Zemljano posuđe, zahvaljujuči proznosti TERAKOTE, upija masnoću te tako elilminiranjem / upijanjem masnoće pripremljena hrana je zdravija i ukusnija.

Idealno za jela koja se lagano kuhaju na laganoj vatri. Gllinena posuda se zagrijava polako i ravnomjerno. Hrana dugo zadržava toplinu koju je apsorbirala. U savršenom klasično retro  stilu. 

Ručno rađena glinena posuda za kuhanje.

Detalji proizvoda

3+1 CASSEROLE12

Reviews(0)

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.