Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

  • -25%
Dječja posteljina - navlaka za poplun - CHECK SATEN - egipatski pamuk 300TC - Popust
Dječja posteljina - navlaka za poplun - CHECK SATEN - egipatski pamuk 300TC - Popust

Dječja posteljina - navlaka za poplun - CHECK SATEN - egipatski pamuk 300TC - Popust

Primjena ovoga načina tkanja uglavnom se koristi u hotelima, gdje se inzistira na visokoj kvaliteti, dugotrajnosti, izdržljivosti i postojanosti. Način na koji je tkan, saten, daje sjaj tkanini i ugodan osjećaj na koži. Navlaka za poplun satkana je od 100% egipatskog pamučnog satena gustoće niti 300 (TC300).

Kolekcija CHICH SATEN, dolazi u dvije boje, coffy i bijela. Možete kombinirati jastučnice, donje plahte te navlaku za poplun. Zatvara se unutarnjim preklopom.

Pobrinite se da vaša beba spava udobno.

Referenca
NAVPOP-90130-CHSAT-BIJ
Cijena: 18,41 € (138.71 HRK) 24,55 € (180.83 HRK)
Boja
Dimenzija

Opis

Mekana i glatka dječja posteljina. Mekana i glatka navlaka za poplun za bebu. luksuzna posteljina od egipatskog pamuka, navlaka za poplun od kariranog satena kuće Emma.

ultra glatke i izdržljive navlake za poplun, posteljinu u kafiću i bijeli karirani saten u boji za vaš dječji krevet,

Održavanje:

Da bi tkanina bila postojana trebalo bi povesti računa o načinu pranja. Prvo pranje tkanine nema potrebe za visokim temperaturama. Dovoljno je tkaninu oprati do 40C. Odvojeno perite bojane tkanine i bijele.

Bilo bi dobro da egipatski pamuk držite podalje od drugih vrsta tkanina tokom pranja jer bi mogle fizički oštetiti tkaninu. Mogle bi prouzročiti piljenje pamuka što bi nakon nekog vremena rezultiralo oštećenjima na tkanini, te bi tkanina izgledala starije nakon samo nekoliko pranja. Preporučujemo prati odvojeno. 

Posteljinu od egipatkog pamuka možete sušiti u sušilici na niskim temperaturama. Preporučujemo vaditi ju odmah nakon sušenja iz sušilice te ju odmah glačajte dok je jos vlažna.

Ako ju sušite na tradicionalan način produljiti ćete joj vijek trajanja. Isto tako ovaj način ekološki prihvatljiviji, smanjuje nabore na tkanini i vrijeme glačanja. 

Detalji proizvoda

NAVPOP-90130-CHSAT-BIJ

Reviews(0)

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.