Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

Održavanje:

Da bi tkanina bila postojana trebalo bi povesti računa o načinu pranja. Prvo pranje tkanine nema potrebe za visokim temperaturama. Dovoljno je tkaninu oprati do 40C. Odvojeno perite bojane tkanine i bijele.

Bilo bi dobro da EGIPATSKI PAMUK držite podalje od drugih vrsta tkanina tokom pranja jer bi mogle fizički oštetiti tkaninu. Mogle bi prouzročiti piljenje pamuka što bi nakon nekog vremena rezultiralo oštećenjima na tkanini, te bi tkanina izgledala starije nakon samo nekoliko pranja. Preporučujemo prati odvojeno. 

Posteljinu od egipatkog pamuka možete sušiti u sušilici na niskim temperaturama. Preporučujemo vaditi ju odmah nakon sušenja iz sušilice te ju odmah glačajte dok je jos vlažna.

Ako ju sušite na tradicionalan način produljiti ćete joj vijek trajanja. Isto tako ovaj način ekološki prihvatljiviji, smanjuje nabore na tkanini i vrijeme glačanja. 

Referenca
NANA-220220-POPL-BLU
Cijena: 119,45 € (900 HRK)
Boja
Dimenzija

Opis

Posteljina - Navlaka za poplun - Emma House.

Posteljina NANA,  satenska posteljina.

luksuzna posteljina izrađena je od egipatskog pamuka zbog dužih i tanjih vlakana od standardnog pamuka. vlakna su isprepletena kako bi se stvorila mekana, ali izdržljiva posteljina koja ostaje mekana i glatka dulje od tradicionalne pamučne posteljine. Osim toga, egipatski pamuk je porozniji što ga čini vrlo upijajućim za bolju cirkulaciju zraka.

NANA kolekcija je luksuzna posteljina talijanskog dizajnera GIVI LULU.

NANA kolekcija izrađena je od 300 TC satena čistog egipatskog pam dizajniranog i proizvedenog u Italiji.

Emma House nudi NANA kolekciju od bijelog 300 TC satena izvezenog tamnoplavim ili sivim obrubom.

Priuštite si vrhunsku pamučno posteljinu od 100% egipatskog pamučnog satena sa gustoćom niti 300 (TC300). 

Uživati ćete u NANA posteljini koja će zadržati postojanost boja i mekoću dugi niz godina. Jastučnica i navlaka za poplun imaju predivnan detalj, obrub, koji će se savršeno uklopiti u modernu i klasičnu spavaću sobu, te joj dati dašak romantičnog luksuza.

Detalji proizvoda

NANA-220220-POPL-BLU

Reviews(0)

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.