Ukupno proizvoda za upit

Ukupna cijena:

Zašto vuneni nadmadrac?

Blog   0 Comments
Zašto vuneni nadmadrac?

Spavanje je nešto u što bismo svi trebali ulagati, budući da najveći dio svog života provedemo spavajući. Tijekom našeg života, provedemo 26 godina spavajući. Uz to, iznenađujuće je da, provedemo 7 godina pokušavajući zaspati. To je ukupno 33 godine. Zamislite 33 godine ili 12045 dana u krevetu. 

Kvalitetan san doprinosi našem mentalnom zdravlju, poboljšava fizičke sposobnosti, imunitet, regulira tjelesnu težinu te plodnost. Dnevno u prosjeku provedemo, najmanje, od 7 do 9 sati u krevetu.

Zašto uložiti u kvalitetan nadmadrac?

Nadmadrac je nešto što se ne kupuje svako malo. U prosjeku se mijenja svakih 8 do 9 godina, a neki i nakon dużeg perioda. 

Uzimajući sve gore navedene činjenice, ne bismo se  trebali pitati: “Hoćemo li uložiti u dobar nadmadrac?”, već: “Koji ćemo nadmadrac kupiti?”.

Koji nadmadrac odabrati!?

Na tržištu postoji beskonačno mnogo madraca. Sve silne informacije i dobrobiti koje nam se nude na kraju nas toliko zbune da mi zapravo ni sami ne znamo što bi to bio dobar nadmadrac za nas. 

Osobno kada nešto kupujem uvijek se pitam: Kako je to nastalo? Gdje je raslo? Čime je tretirano? Kako će to meni poboljšati kvalitetu života i, na koncu, zašto bi trebala izdvojiti novac za to nešto?. Radilo se o manjoj količini novca ili nekom većem iznosu, pitanja su uvijek ista.

Živimo u vremenu gdje nas bombardiraju zdravim načinom življenja, prirodnim proizvodima što za kosu, što za kožu, zdravom ishranom, super hranom, a jeste li ikada čuli za super vlakna? E ja nisam! Sve dok se nisam susrela s vunom. I počela tražiti informacije na temu, zašto vuna?! 

Zato vas želim upoznati s vunom i otkriti vam neke super činjenice za koje vjerujem, da je netko uopće čuo. Vjerujem da svi mi znamo da je vuna dobra, osobito za nošenje starih štrikanih papica, te da dobro grije. 

  • vuna je zapravo najnezahtjevnije super vlakno od svih postojećih na tržištu, planetu, svemiru!!
  • vuna regulira toplinu tijela do savršensta. Ako se znojite tokom spavanja, vuna je idealna za vas. Apsorbira onoliko vlage koliko je potrebno a višak propusti na drugu stranu. Tako da dobijete jednu ugodnu mikro klimu između vašeg prekrivača i nadmardaraca. Vlaga koja prolazi kroz vunu neće smočiti vlakna, tako da nemamo osječaj vlažnosti kao kod npr. pamuka ili sintetike (što je zaista, uopće, apsurdno usporediti bilo koju tkaninu s njezinim visočanstvom -vunom).
  • vuna je antialgergijska, ne dozvoljava razvoj gljivica niti dozvoljava razvoj grinja.
  • vuna je idealna za parove kod kojih je jednom vruće, a drugom hladno. Prilagođava se svakoj osobi individualno, te stvara savršeno okruženje za kvalitetan, konstantan i nesmetan san. 
  • vuna je savršen i neizostavan materijal u našem domu, jer u konačnici svi želimo ugodan i miran san.

Ovdje provjerite naše vunene nadmadrace

Naš cjelokupni asortiman vunenih proizvoda (uključujući vunene prekrivače, vunene jastuke, baby program od vune) pogledajte ovdje.     

Vaša Emma House

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi pravilnog pružanja usluga, kao i u statističke i komercijalne svrhe. Više informacija o našim Pravilima o zaštiti privatnosti.Više informacija

Usporedba proizvoda (0 kom.) Kontaktirajte nas
Please login first

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.